У Львові правоохоронці спалили близько 35 кілограмів наркотиків (фото)

two_column_sYAOE8A7
Фото: ілюстративне

Знищено близько 35 кілограмів наркотичних засобів, психотропних речовин і їх аналогів, сильнодіючих та отруйних лікарських засобів, а також «важких» наркотиків, такі як героїн, кокаїн, амфетамін, метадон.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зазначається, що сьогодні, 17 січня, спеціально створена комісія, до складу якої увійшли працівники Головного управління Національної поліції у Львівській області на чолі з заступником начальника полковником поліції Миколою Самарчуком, а також співробітники обласних Управлінь служби безпеки України та Управління державної служби надзвичайних ситуацій, знищили наркотичні засоби, які були вилучені з незаконного обігу.

У вогні згоріло близько 35 кілограмів рослинних та синтетичних наркозасобів, які були речовими доказами у 223 кримінальних провадженнях.

«Серед знищеного були наркотичні засоби, психотропні речовини і їх аналоги, сильнодіючі і отруйні лікарські засоби, а також «важкі» наркотики, такі як героїн, кокаїн, амфетамін, метадон. Їх вартість за цінами «чорного» ринку становить більше мільйона гривень», - повідомив заступник начальника Управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції Львівщини підполковник поліції Максим Гук.

Спалення наркотичних речовин, вилучених з незаконного обігу, правоохоронці проводять двічі на рік на підставі рішень судів, що набрали чинності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: