У міськраді запевнили, що усі райони Львова забезпечені піском для посипання вулиць

ne_prybrani_trotuary_02
Фото: Zik

У кожному районі міста вся снігоприбиральна техніка в робочому стані та усі райони забезпечені достатньою кількістю піску і технічної солі для забезпечення посипання вулиць під час снігопадів.

Про це доповіли голови районних адміністрацій сьогодні під час апаратної наради, пише прес-служба ЛМР.

За інформацією районних адміністрацій, усі райони міста забезпечені достатньою кількістю піску та технічної солі для посипання вулиць під час снігопадів.

Зокрема, станом на сьогодні, у Шевченківському районі є в наявності 1270 м3 піскосуміші, у Личаківському районі - 1534 м3 піскосуміші, у Сихівському районі - 1250 м3 піскосуміші та ще 2400 мпланують закупити в січні. У Залізничному районі є 2600 м3 піскосуміші, у Франківському – 800 м3 та ще 3500 м3 буде закуплено. Також Галицький район забезпечений достатньою кількістю піску і солі для посипання доріг.

Нагадаємо, сьогодні, 17 січня, для посипання доріг у Львові було використано 640 м3піскосуміші: 106 му Галицькому районі, 144 м3 у Франківському районі, 98 му Залізничному районі, 108 м3 у Шевченківському районі, 88 м3 у Личаківському районі та 96 м3 у Сихівському районі.

У роботі було задіяно 77 одиниць снігоприбиральної техніки, з них 34 піскорозкидувачі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: