«Львівавтодор» звернувся із проханням до поліції не вимикати світлофори через візит Президента

Eko-Traffic-Light-700x400
Фото: ілюстративне

У зв’язку із приїздом Петра Порошенка у Львів, керівництво «Львівавтодору» пропонує не перемикати світлофори у режим жовтого миготіння.

Про це йдеться у зверненні підприємства до начальника Управління патрульної служби МВС у Львові, пише портал tvoemisto.tv.

У патрульній поліції запевнили, що забезпечать перехрестя регулювальниками, однак світлофори все одно доведеться вимикати.

«Керівництво «Львівавтодору» пропонує не вимикати світлофорні об’єкти в режим жовтого миготіння на час слідування кортежу вулицями м. Львова, адже працівник поліції (регулювальник) має перевагу над сигналами світлофорів під час регулювання руху на перехресті. Звертаємо Вашу увагу на те, що перемикання світлофорів здійснюється безпосередньо на місці світлофорного об’єкту працівниками підприємства і займає певний проміжок часу і створює негативні відгуки громадськості міста», - йдеться у листі «Львівавтодору».

Нагадаємо, сьогодні,18 січня, Президент України Петро Порошенко у Львові проведе переговори з Генерал-губернатором Канади Жулі Паєтт у рамках її візиту до України.

Заплановано спільне відвідування Міжнародного центру миротворчості та безпеки, де у рамках канадської місії UNIFIER здійснюється підготовка українських військовослужбовців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: