У Львові на трьох вулицях та площі змінять схему руху транспорту

1446725

На трьох вулицях та площі Шашкевича біля Органного залу (Костел святої Марії Магдалини) і готелю «Дністер» змінять схему руху транспорту.

Натомість вулиця Професорська, перетворення якої на пішохідну обговорюють уже протягом тривалого часу, поки залишиться відкритою для проїзду транспорту. Відповідне рішення у середу, 17 січня, ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху, пише Zaxid.net.

Згідно з прийнятою схемою руху, ділянка пл. Шашкевича від вул. Бандери до Дорошенка, яка зараз є двосторонньою, стане односторонньою в напрямку до вул. Дорошенка. Натомість на Бібліотечній замість одностороннього впровадять двосторонній рух.

Нова схема руху. Фото Zaxid.net.
Синім кольором позначені напрямки руху громадського та приватаного транспорту, які лишаються незмінними; оранжевим – ділянки, де дозволений рух лише громадського транспорту, червоним – зміни в організації руху

Крім того, рух транспорту на вул. Матейка на ділянці від вул. Рилєєва до Технічної розвернуть в протилежний бік – до вул. Рилєєва, а сама вул. Рилєєва стане односторонньою в напрямку до вул. Устияновича.

Таким чином, за словами керівника відділу транспортного планування та моделювання ЛКП «Львівавтодор» Романа Зубачика, на цих вулицях покращиться рух транспорту, що дозволить розвантажити вул. Бандери.

Запровадити нову схему планують навесні 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: