Українка виграла в американській лотереї 5 мільйонів доларів

2105997

На виграні гроші Оксана Захарова збирається злітати у відпустку на Багамські острови і дати своїм дітям гідну освіту без залучення кредитів. 

Українка Оксана Захарова, яка проживає у США в штаті Нью-Джерсі, виграла в лотереї 5 мільйонів доларів. Про це повідомляє Голос Америки.

Жінка робила покупки в Манхеттені і вирішила за 1 долар придбати нью-йоркський лотерейний квиток, на якому потрібно стерти захисний шар, щоб побачити виграш. Однак продавець помилково вручив їй квиток вартістю 10 доларів.

«Коли продавець вручив мені неправильний квиток, мені було зле, тому вирішила просто взяти і купити його. Я взагалі використовувала квиток як закладку протягом декількох тижнів, перш ніж вирішила стерти його», - розповіла українка.

Повідомляється, що протягом наступних 19 років Оксана Захарова буде отримувати річні виплати розміром 260 000 доларів (чисті 172000 доларів) і одну додаткову виплату розміром 60000 доларів (чисті 39000 доларів). Потім вона буде продовжувати отримувати щорічну чисту виплату розміром 172 000 доларів до кінця свого життя.

На виграні гроші українка збирається відпочити і вирушити на Багами, а також витратить на освіту своїх дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: