Львівський виконком зробив крок до будівництва «канатки» на Високий замок

DSC06702

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив детальний план території, на якій планується будівництво  канатної дороги на Високий Замок, передає кореспондент Дивисьinfo.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив детальний план території, на якій планується будівництво канатної дороги на Високий Замок.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Йдеться про детальний план території, обмеженої вул. М. Кривоноса, вул. Опришківською, залізничною колією, вул. Б. Хмельницького, вул. Пильникарською, вул. Ужгородською, вул. Замковою, вул. Пішою, вул. Насипною, вул. Підвальною, вул. В. Винниченка.

План також повинен передбачати розроблення структури забудови території, план червоних ліній вулично-дорожньої мережі і визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок у комплексі з оточуючою забудовою на суміжних територіях, пропозиції з інженерного забезпечення та захисту території, заходи щодо дотримання санітарно-гігієнічних, протипожежних нормативів та вимог з ліквідації аварійних ситуацій.

Як пояснив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, детальний план території потрібен для будівництва канатної дороги на Високий замок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: