Для дітей провели майстер-клас, на якому виготовляли годівнички

26805171_921740774641016_4183725111003185761_n_1516359808_609x460_3_0

Працівники відділу еколого-освітньої роботи Національного природного парку «Північне Поділля» організували та провели для малюків ДНЗ №1 міста Броди Львівської області екологічно-мистецький захід «Хенд-мейд годівничка» – майстер-клас з виготовлення креативних годівничок з підручних природних матеріалів.

Працівники відділу еколого-освітньої роботи Національного природного парку «Північне Поділля» організували та провели для малюків ДНЗ №1 міста Броди Львівської області екологічно-мистецький захід «Хенд-мейд годівничка» – майстер-клас з виготовлення креативних годівничок з підручних природних матеріалів, передає ЗУНР.ІНФО

Під час майстер-класу еко-освітяни НПП «Північне Поділля» навчали дошкільнят виготовити годівничку із шишок та створювати годівничку-пряник. Для роботи знадобилися шишки, корм для птахів та клей, який дітлахи виготовили з борошна власноруч. Шишки малюки намастили клеєм та посипали кормом. Коли вони підсохли, діти розвісили їх на дереві біля будівлі дитсадка. Подібним чином малеча виготовляла годівничку-пряник, але замість шишок використовували картонні заготовки у вигляді бублика.

Такі годівнички можна виготовляти у колі сім’ї разом зі своїми дітьми, адже це відмінний спосіб навчати дітей творити добро для інших. Для виготовлення подібних годівниць не потрібно затрачати кошти – для цього достатньо простих побутових матеріалів, якими користуємося кожного дня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: