У Львові відбувся заключний гала-концерт Різдвяного фестивалю «Велика коляда»

3-14

Сьогодні, 21 січня, у храмі Пресвятої Євхаристії відбувся заключний гала-концерт XIX Різдвяного фестивалю «Велика коляда». Усіх учасників фестивалю привітав міський голова Львова Андрій Садовий

.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Напевно вже не можливо уявити Різдво у Львові без «Великої коляди». Хто хоча би раз це відчув, він буде приходити сюди щороку. Щороку тут нема де яблуку впасти. Були різні думки – може кудись перенести, але не можна, бо тут є особлива Божа ласка, тут особливий Божий дух, тут є ви, тут є прекрасні наші Божі голоси, тут є велика єдність. Завтра ми маємо в нашій країні День Соборності і це найкращий подарунок, який може бути. Сюди приїжджають з цілого світу, з різних регіонів нашої країни і ми бачимо, наскільки велика і красива наша дзвінка Україна. Велика подяка всім організаторам, колективам, які приїхали», - привітав учасників фестивалю Андрій Садовий, міський голова Львова.

Від громади міста Львова Андрій Садовий вручив учасникам фестивалю нагороди. За вагомий особистий внесок у популяризацію різдвяних традицій та з нагоди проведення XІХ Різдвяного фестивалю «Велика коляда «Подільська» подяками відзначено:

Наталія Манько – голова оргкомітету XІХ Різдвяного фестивалю «Велика коляда «Подільська»
Ольга Баглай – режисер-постановник дитячого гала-концерту XІХ Різдвяного фестивалю «Велика коляда «Подільська»
Зоряна Грегорійчук – керівник молодіжного театру «Мета».
Колектив з м. Глухів привіз вітання мерові Львова від мера Глухова Мішеля Терещенка.

«Від нашої громади для Глухова також є подарунок», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова, і передав м. Глухову ювілейну монету Князя Льва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: