В мережі опублікували зворушливе відео з бійцем АТО, який допомагає дитині

8cda81fc7ad906927144235dda5fdf151430559354

Цей інцидент не залишив байдужими людей.

В мережі опублікували зворушливе відео, на якому боєць АТО на Донбасі допомагає дитині, що просить про допомогу. Школяр злякався обстрілу і закричав. Ролик опублікували на сторінці «Повернися живим» Facebook.

«Дитячі біль і сльози - одні з найстрашніших наслідків війни. Діти змушені ховатися від обстрілу бойовиків в сирих підвалах, ходити в школу під час «дощу з мін» і читати казки під розривні «тупання», - сказано в описі до відео.

Користувачі мережі емоційно відреагували на відео в коментарях. «Поки не прийшов "руській мір", діти не плакали і не боялися Таке могло б бути по всій Україні. Хай Божа Матір зберігає наших хлопців, які нас захищають», - написала Валентина Малей.

«Це солдат, який дійсно захищає. Незважаючи ні на що. Крик дитини знімає будь-страх. Воно маленьке і беззахисне. Боже, бережи всіх, хто там на передньому рубежі нашої країни», - прокоментувала Леся Нечупор.

«Крик дитини про допомогу. Єдине, що змушує бути не байдужим", - написав Євген Бібік. "Боже, що ж робиться, ну, чому ці діти не бачать радості, чому наші політики приймають якісь закони, але нічого не змінюється.Бережи вас Господь», - відреагувала Наталя Даниленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: