Аграрний потенціал Львівщини презентують у Сінгапурі та Малайзії

26992092_1928557683838481_8805450323775491594_n_1516636609_613x459.75_3_0

Сьогодні, 22 січня, в межах візиту українських виробників харчової промисловості до Сінгапуру та Малайзії, відбувся перший масштабний захід, присвячений презентації вітчизняної продукції для сінгапурських компаній.

Свою продукцію презентують двадцять українських виробників харчової продукції, серед яких і Львівщина, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Потенціал Львівщини в експорті продукції харчової промисловості та сільського господарства, зокрема овочів, плодів та ягід, презентувала директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз.

Виконавчий директор Сінгапурської Бізнес Федерації пан Хо Мен Кіт привітав ініціативи з просування української продукції на ринки Південно-Східної Азії, наголосивши на перспективах співпраці у сфері сільського господарства між Україною та Сінгапуром.

«За останні два роки нам вдалося вдвічі збільшити товарообіг між Україною та Сінгапуром, але потенціал величезний, враховуючи унікальну роль цієї країни, як логістичного та торговельного хабу в Азії, а також важливого члена АСЕАН», - наголосив Посол України в Сінгапурі Дмитро Сенік.

Зазначимо, що метою торгової місіє є налагодження ділових контактів з сінгапурськими компаніями, супермаркетами та ознайомлення з ринками Сінгапуру та країн АСЕАН.

В межах заходу - презентації інвестиційних та експортних можливостей українських компаній, переговори у форматі B2B- зустрічі з компаніями та ознайомленням з супермаркетами та їх вимогами до продукції.

Окрім українських виробників учасниками заходу є понад п’ятдесят представників сінгапурських компаній, серед яких найбільші мережі супермаркетів, профільні бізнес-асоціації та дистриб’ютори.

Організатори торгової місії -  Посольство України в Сінгапурі у взаємодії з Сінгапурською Бізнес Федерацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: