Дві дівчини загинули під час спроби перепливти Південний Буг на човні

2107998

У Миколаївській області 21 січня під час спроби перепливти річку Південний Буг на човні загинули дві дівчини, чоловік отримав переохолодження.

У Миколаївській області під час спроби перепливти річку Південний Буг перекинувся човен, внаслідок чого загинули дві дівчини, повідомляє прес-служба ДСНС.

21 січня троє молодих людей (чоловік і дві дівчини) виплили на човні з села Новокантакузівка ​​Доманівського району в с. Бузьке Вознесенського району. Коли поверталися на човні назад, із ними пропав зв'язок, і рідні виїхали на пошуки.

Чоловік у шоковому стані і з ознаками переохолодження був виявлений на березі річки. Його доправили додому й відігріли. Стан здоров'я потерпілого задовільний.

«Юнак розповів про те, що під час переправи (ширина річки в цьому місці приблизно 60-70 м) за 15-20 м від берега човен перекинувся. Всі троє потрапили в крижану воду. Він витягнув одну з дівчат на берег, друга також майже вже була на березі», - йдеться в повідомленні рятувальників.

Згодом на березі знайшли ще одну з дівчат, уже без ознак життя. Тіло іншої дівчини виявили за півтора кілометри від місця події дорогою в село Бузьке. За попередньою інформацією, перша дівчина потонула, а друга померла від переохолодження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: