Погода у Львові: синоптики прогнозують туман та ожеледицю на дорогах

supercoolpics_09_04122012164008
Фото:Твоє місто

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, по території Львівської області та місту Львову 24 січня вночі та вранці місцями туман, видимістю 200 – 500 м, на дорогах збережеться ожеледиця.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР закликає усіх учасників дорожнього руху бути обережними!

Так, мерія просить водіїв транспортних засобів при можливості утримуватися від поїздок, обирати помірну швидкість, дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, обов’язково вмикати фари під час руху.   Водночас усіх водіїв просять не залишати автомобілів на проїзній частині та недозволених місцях, аби не заважати роботі снігоприбиральної  техніки очищувати дороги.

Максимально обережними просять бути і пішоходів – не вибігати на дорогу і переходити лише у спеціально відведених для цього місцях.

Так, 24 січня у Львові очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 11 – 13° морозу, вдень 1 – 3° морозу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: