Елтон Джон оголосив про завершення кар'єри

Skagerak Arena June 2009
Фото: hotpress.com

Відомий британський музикант і виконавець Елтон Джон оголосив про своє прощальне світове турне і завершення музичної кар'єри.

Як інформує Mirror, про це він заявив 24 січня на спеціальній прес-конференції в Нью-Йорку, пише Zaxid.net.

Зазначається, що 70-річний музикант заявив, що його фінальне турне Yellow Brick Road буде налічувати понад 300 концертів. Світові гастролі Елтона Джона триватимуть до 2020 року. «Я хочу піти зі сцени красиво... Я хочу, щоб люди після говорили: Я бачив його прощальний тур, і це було приголомшливо», - сказав музикант.

Нагадаємо, що у 2017 році співак провів дві ночі в реанімації і 12 днів в лікарні через рідкісну і небезпечну інфекцію, яку підхопив під час свого туру по Південній Америці. У липні 2013 року Елтон Джон змушений був скасувати концерт у лондонському Гайд-парку. Тоді зірці довелося пережити екстрену операцію з видалення апендикса. Пізніше музикант зізнався, що якби вчасно не звернувся до лікарів, то «міг би легко померти». «Я знав, що захворів, але не усвідомлював, що все настільки серйозно, поки після дев'яти концертів, 24 перельотів і одного фестивалю не пройшов сканування», - розповідав тоді Елтон Джон.

У той час музикант вже обіцяв відмовитися від гастролей заради свого здоров'я, але обіцянку не стримав. «Звичайно, мене постійно переслідує відчуття смертності. Мені не варто виступати. Мені не потрібні гроші. Але мені просто подобається грати», - зазначав Елтон Джон.

Також повідомляється, що останні роки стали важким періодом в житті музиканта. У грудні 2016 року Джон втратив близького друга Джорджа Майкла, а через рік, у грудні 2017 року, померла мати співака Шейла Айлін Дуайт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: