Робоча група визначить небезпечні підприємства, які потрібно винести за межі Львова

1387209287_0737.1000x800 (1)

У Львові робоча група із експертів та представників депутатських фракцій вивчатиме роботу потенційно небезпечних підприємств – нафтобаз, заводів, АЗС – щоб визначити, які можуть провадити діяльність у межах міста, а які потрібно «виселити».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив за результатами засідання інженерної комісії ЛМР заступник голови комісії, депутат ЛМР Віталій Свінціцький.

«Скільки скарг мають написати ряснянці на роботу асфальтного заводу на території мікрорайону, аби в мерії, в інших службах відреагували на них? Відтак на інженерній комісії ініціював створення робочої групи, що за чітко визначеними критеріями вивчатиме діяльність усіх потенційно небезпечних для життя та здоров’я містян підприємств Львова. Це заводи, нафтобази, АЗС. Які з них можуть працювати у межах міста, а які потрібно «виселити»? На моє переконання, ця проблема актуальна для багатьох районів і має вирішуватися комплексно, а не через декоративні ухвали, що вибірково стосуються лише одного підприємства. Як то нам пропонували із нафтобазою №1 на вул. Пластовій», – написав депутат.

Також він повідомив, що на основі висновків робочої групи буде напрацьовано проект ухвали, що регулюватиме діяльність таких підприємств у місті, визначатиме механізми, за яким їх, у разі необхідності, можна буде переносити за межі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: