Газета «Ратуша» піде на роздержавлення 1 березня

IMG_4965

Відповідне рішення сьогодні прийняли на сесії депутати Львівської міської ради.

Головний редактор газети Микола Савельєв подаватиме до суду, - повідомляє кореспондент Дивись.info.

25 січня під час чергової сесії ЛМР депутати проголосували за те, аби газета "Ратуша" пішла на роздержавлення 1 березня. Відповідну пропозицію вніс депутат від БПП Петро Адамик. Пропозицію підтримали 40 депутатів.

Головний редактор газети Микола Савельєв, виступаючи з трибуни ЛМР заявив, що це рішення ж незаконним. «Підніміть руку ті депутати, хто поставив на розгляд цю ухвалу. Немає таких. Це не ініціатива Львівської міської ради. Це ініціатива Садового. Скажіть, у вас що, є рішення трудового колективу про такі терміни? Закон про роздержавлення дає нам строк до 31 грудня 2018 року. Під ухвалою немає мого підпису, тому що я з нею не ознайомлювався офіційно. Крім того, вона незаконна. Ми самі виступили з ініціативою роздержавлення у другій хвилі. І це має відбутися за законом, а не 25 січня чи 1 березня», - підкреслила Савельєв.

Пізніше у коментарі Дивись.info Микола Савельєв розповів, що позиватиметься до суду. «Мова йде про звичайний договорняк між Садовим і депутатами. Рішення є незаконним, тому ми позиватиметься до суду, аби його скасували. Якщо ми підемо на роздержавлення 1 березня, то вже у травні робота видання буде припинена. Хоча за законом ми маємо час до кінця цього року», - пояснив Савельєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: