Львівські депутати зобов’язали «Муніципальну варту» охороняти школи та садочки

IMG_4963

Депутати Львівської міської ради погодили перелік комунальних підприємств, які охоронятимуться ЛКП «Муніципальна варта», передає кореспондент Дивись.іnfo.

«Львівському комунальному підприємству «Муніципальна варта» забезпечити здійснення комплексних заходів, скерованих на забезпечення громадського порядку та безпеки Львівської міської ради, її структурних підрозділів, а також комунальних підприємств, установ та організацій», – йдеться у рішенні сесії.

Водночас депутати  Сергій Івах, Тарас Гупало та Ігор Дякович запропонували включити у перелік комунальні школи та садки.

«Це питання є на вустах багатьох батьків, які з власної кишені платять за охорону шкіл, де вчаться їхні діти. У деяких навчальних закладах вже є системи відеонагляду і вони вже працюють за рахунок міського бюджету. Тому, треба визначити кількість цих закладів, які потрібно охороняти. Ці приміщення є власністю ЛМР і ми відповідальні за охорону дітей, які там навчаються», – заявив Ігор Дякович.

В ухвалі, однак не конкретизували кількість навчальних закладів, адже за словами Андрія Садового, частина закладів освіти робить це власним коштом, тож дублювати витрати з міського бюджету немає сенсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: