Синютка закликав міських депутатів не виплачувати 20 мільйонів боргу АТП-1 компанії Чуркіна

IMG_4961

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка закликав депутатів Львівської міськради не голосувати за ухвалу про виплату понад 20 мільйонів гривень боргу за куплені автобуси у ЛАЗу факторинговій компанії ТОВ «Оптимум Фактор».

«Ситуація із «ЛАЗом» переходить межі не лише здорового глузду, а й дискредитує українське суспільство. Категорично не сприймаю виділення грошей з міського бюджету в російську кишеню. Немає жодних економічних підстав та обгрунтувань передачі майже 20 мільйонів гривень підприємству, з якого "стирчать вуха" російської компанії», - написав на своїй сторінці у Facebook Олег Синютка.

Читайте також: Ціна патріотизму, або Чому Садовий маніпулює громадською думкою, аби віддати гроші Чуркіну 

Голова ОДА переконаний, що в дану ситуацію повинні втрутитись правоохоронні органи.

«Звертаюсь до депутатського корпусу Львова не забирати кошти від громади, які могли б піти на вирішення нагальних господарських питань і забезпечити виплату заробітної плати працівникам "ЛАЗу"», - додав Олег Синютка.

Нагадаємо, 2009-2011 років АТП-1 закупило у ЛАЗу 32 автобуси на суму 53 мільйони 700 тисяч гривень. Частина боргу була погашена, а частина – зависла досі. Йдеться про понад 27 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: