У Раді придумали, як легалізувати вогнепальну зброю

54453-1_large

В «Народному фронті» згодні легалізувати зброю лише через референдум.

Таку думку висловив народний депутат від фракції «Народний фронт» Антон Геращенко, повідомляє «Слово і Діло»

«Це питання, а саме легалізація короткоствольної зброї, є настільки важливим для України, що я вважаю за потрібне зробити з нього консультативний референдум. Так і напишіть, що Антон Геращенко пропонує під час президентських або парламентських виборів провести референдум на якому визначитись, чи потрібно легалізувати коротко ствольну зброю. І от якщо народ України визначиться і скаже що він готовий до легалізації, то тоді будемо дозволяти. А до того жодних шансів бути ухваленими у відповідних проектів немає», - зазначив народний депутат.

Антон Геращенко підкреслив, що «прямої кореляції між вільним доступом до короткоствольної зброї і рівнем злочинності в країні немає».

«У Великобританії, де короткостовольна зброя заборонена фіксується одне умисне вбивство на 100 тисяч мешканців, в Україні - 4,3. В США, де вона дозволена – 5, в Молдові, де також дозволена – 7. Якщо ви хочете свій дім захистити, купуйте будь-яку мисливську зброю. І цього більш ніж достатньо, щоб зупинити будь-якого грабіжника, або декількох», - сказав народний депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: