Аваков сказав НГУ й Нацполіції готуватися до звільнення Криму й Донбасу

preview_w640zc0

Після деокупації Криму та Донбасу Національна поліція та Національна гвардія будуть спільно працювати на звільнених територіях і готуватися до цієї роботи потрібно вже зараз.

На цьому Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наголосив сьогодні, 27 січня, під час щорічної колегії МВС.

«Вже скоро настане та фаза, коли НГУ разом із Національною гвардією зайдуть на поки що окуповані території і там треба буде слідкувати за порядком. Звільняти і захищати окуповані території – дуже важка робота, і ми це вже робили, коли звільняли території Луганської і Донецької областей. Треба готуватися до неї вже зараз», - сказав Арсен Аваков.

Міністр зазначив, що зараз в країні триває період фальшивих мітингів, які відволікають увагу правоохоронців від справжньої роботи.

Своєю чергою перший заступник Міністра Сергій Яровий наголосив, що до кінця року всі підрозділи НГУ мають бути повністю укомплектовані та забезпечені всією необхідною технікою.

«У нас залишається відкритим питання – укомплектованість підрозділів Національної гвардії. На це треба звернути особливу увагу. До кінця року всі підрозділи повинні бути укомплектовані і забезпечені всією необхідною технікою», - сказав Сергій Яровий.

Він також наголосив, що наразі Національна гвардія активно долучається до виконання спільних завдань з Національною поліцією та підрозділами ДПСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: