Білл Гейтс назвав п'ять найкращих способів розслабитися

гейтс
фото: Новое Время

Американський підприємець і громадський діяч, засновник компанії Microsoft Білл Гейтс поділився своїми улюбленими способами розслабитися і зняти нервову напругу, передає НВ Style.

Американський підприємець і громадський діяч, засновник компанії Microsoft Білл Гейтс поділився своїми улюбленими способами розслабитися і зняти нервову напругу, передає НВ Style.

«Коли мені було 20-30 років, все моє життя було зосереджене навколо роботи. Я не ходив у відпустку і не брав вихідних. Я приходив в офіс першим і йшов останнім. Сьогодні я навчився знаходити баланс між улюбленою роботою і відпочинком із сім'єю та друзями», - розповідає Білл Гейтс в колонці для Time.

Гейтс назвав п'ять найкращих, на його думку, способів розслабитися:

1. Бридж. «Грати в бридж мене навчили батьки. Але дійсно насолоджуватися цим заняттям я став після гри з Ворреном Баффетом. Для успіху в цій грі потрібна хороша стратегія і злагоджена командна робота. Коли ми зустрічаємося з Ворреном, завжди знаходимо час, щоб пограти», - розповідає Гейтс про карткову гру, яка допомагає йому зняти напругу.

2. Колонізатори (настільна гра). Ця настільна гра, учасники якої будують нову цивілізацію - улюблена гра в родині Гейтсів. «Мелінда, наші діти і я можемо по декілька годин сидіти за столом, торгуючи ресурсами, будуючи дороги і розробляючи стратегію, як першими набрати переможних балів», - зізнається Білл Гейтс.

3. Теніс. «У теніс я граю все своє життя. В цьому році мені пощастило зіграти матч з Роджером Федерером, щоб допомогти зібрати гроші для його фонду. Я б не сказав, що це найбільш розслаблююча гра в теніс, яку я коли-небудь грав, але це було дуже весело», - каже підприємець.

4. Книги. «Напевно, вас не сильно здивує те, що один з моїх улюблених способів розслабитися - продовжувати вчитися. У середньому, я намагаюся читати по одній книзі на тиждень, у відпустку я завжди беру цілу сумку книг», - розповідає Гейтс.

5. Подорожі. «У 1993 році ми з Меліндою відвідали Танзанію, Кенію і Заїр (нині Демократична Республіка Конго). Ця поїздка змінила наше життя і надихнула нас на те, щоб створити фонд і розпочати благодійну діяльність раніше, ніж ми планували. Я знаю, що дне кожен може об'їхдити пів світу, тому я почав ділитися відеороликами віртуальної реальності у своєму блозі Gates Notes про те, що я бачу і чим займаюся», - говорить Білл Гейтс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: