Двом львівським патрульним вручили нагороди від Міністерства внутрішніх справ України

27067067_1791648614470236_2309300977723152317_n
Фото: поліція

26 січня в Департаменті патрульної поліції відбулося нагородження 23 поліцейських з різних міст України, які досягли певних успіхів під час служби протягом минулого року.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Львівської області.

Зазначається, що серед них т.в.о. командира взводу 2 роти 3 батальйону 1 лейтенант поліції - Кліщ Роман Іванович та напарниця інспектор взводу 2 роти 3 батальйону 1 лейтенант поліції - Головчук Катерина Мирославівна.

Нагадаємо, що минулого року вони запустили серце, яке зупинилося. Прибувши на виклик про невідомого, який лежить у під'їзді, патрульні виявили непритомного чоловіка. Серце зупинилося. Аби відновити серцебиття інспектор патрульної поліції вирішив робити непрямий масаж серця. Медики відзначили, що реанімаційні заходи були саме вчасні і повернули чоловіка до життя. Його госпіталізували у спеціалізований медичний заклад.

Начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков особисто вручив нагороди патрульним та подякував їм за віддану, гідну службу, професіоналізм, наголосив, що кожен такий вчинок достойний нагороди, й побажав надалі лише примножувати ці надбання й удосконалювати свою роботу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: