Чекаємо на таку ж від ЄС, — Порошенко про «Кремлівську доповідь» США

3913f11c9c7501d3fd4f6c874ed9ce55_1499684693_extra_large

Президент Петро Порошенко розраховує на те, що рішення, схоже на «Кремлівську доповідь» США, буде ухвалене і європейськими партнерами України.

Про це йдеться на його сторінці у Facebook.

За словами глави держави, це необхідно для зміцнення спільного трансатлантичного фронту.

Він також подякував Вашингтону «за чергову демонстрацію лідерства у протидії російській агресії».

«Сила санкцій стає дедалі більш міцною і впливовою. Накопичувальний ефект обмежувальних заходів неминуче і впевнено обмежує апетити агресора», - каже президент.

«І так буде допоки в Кремлі нарешті не зрозуміють важливості поваги до міжнародного права, відмови від втручання у внутрішні справи суверенних держав та припинення підриву демократичних інститутів. А також допоки не відбудеться повне відновлення суверенітету і територіальної цілісності України!» – додав він.

Як відомо, в ніч на вівторок за київським часом США опублікували так звану «Кремлівську доповідь» щодо можливості запровадження нових санкцій проти російських олігархів та людей із близького оточення президента Росії Володимира Путіна.

До списку потрапили 210 людей: 114 осіб із оточення президента РФ Володимира Путіна, а також 96 олігархів. Проти них потенційно можуть запровадити нові санкції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: