Реорганізація не має позитиву в роботі, — начальник ГУ ДФС у Львівській області

IMG_7649
Ігор Кондро

Начальник Головного управління ДФС у Львівській області Ігор Кондро переконаний, що функціональні зміни, яких зазнала фіскальна служба у 2017 році, не мають позитиву в роботі.

Про це він заявив 30 січня під час звітної прес-конференції, інформує Дивись.info.

«Ми пережили минулого року функціональні зміни, реорганізацію. І фактично контрольні функції перейшли на обласний, на центральний рівень. За рахунок цього зменшилася кількість працюючих в ОДПІ і збільшилася кількість працюючих у головному управлінні ДФС», — пояснює Ігор Кондро.

За його словами, в ОДПІ працюють зараз 474 особи, які надають виключно сервісні функції, а в ГУ ДФС працюють 1136 осіб, які надають у 60% контрольні функції і у 40% — сервісні.

«На мою думку, дана реорганізація не має позитиву в роботі. Ми працюємо над тим, щоби цю ситуацію змінити і все ж таки функції з адміністрування платежів передати знову на місця, враховуючи те, що такі функції притаманні об’єднаним державним податковим інспекціям, — зазначає Ігор Кондро. — У 2017 році ми маємо негативні момент щодо функціонування і взаємозв’язку ОДПІ і УДФС і, відповідно, платниками податків».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: