У львівській книгарні невідомий кинув димову шашку під час лекції про Голокост (фото)

27539951_195985024480445_1997082043956108023_n

Вчора, 29 січня, у львівській книгарні «Є» невідомий кинув запалену димову шашку  під час лекції «Страшна історія: Голокост Пам'ять Біль Уроки».

Інцидент стався близько 19:15 у понеділок, 29 січня. За словами представника книгарні «Є», під час лекції про Голокост за участі 45-50 слухачів, яка відбувалась у презентаційному залі на другому поверсі, у книгарню зайшов підліток 15-16 років і закритим бафом обличчям. Він піднявся сходами і кинув запалену димову шашку на сходах між першим і другим поверхом, після чого втік. Димову шашку майже відразу виніс на вулицю один із слухачів лекції, але усе приміщення книгарні було заповнене димом.

За інформацією Zaxid.net, адміністрація книгарні викликала поліцію, а організатори лекції написали заяву. Відео з камер спостереження, що зафіксували нападника, а також недогорілу димову шашку як речовий доказ, вилучила поліція.

Почесний консул Ізраїлю у західному регіоні України Олег Вишняков відреагував на інцидент, назвавши його проявом антисемітизму.

«Пропагандисти антисемітизму вже перейшли всі межі. Тих, хто "замахнувся" на людське життя, вже не назвеш хуліганами, це – бандити, з якими треба боротися негайно!», – написав Олег Вишняков на своїй сторінці у Fcaebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: