Львів'ян запрошують обговорити проект реконструкції парку ім. І. Виговського

2b52b30350e84b1abd5ad379387c0403_XL

Мешканців запрошують взяти участь в обговоренні проекту реконструкції парку ім.І.Виговського.

Як повідомила депутат ЛМР Уляна Пак, на одному з перших пленарних засідань вона подавала запит з проханням облаштувати парк ім. І. Виговського.

«Парк перебуває в занедбаному стані, там треба облаштувати алеї, провести освітлення. Ми подавали пропозиції щодо фінансування, але кошти на проектну документацію вдалось передбачити вкінці 2017 року. Тепер проектна документація розроблена, і ми маємо в бюджеті перший мільйон для того, щоб починати роботи. На зустрічі ми хочемо обговорити проектні пропозиції архітекторів, щоб якщо будуть якісь зауваження, ми змоги внести корективи. Проте, сподіваюсь, що пропозиції сподобаються громаді, бо вони працювали також із мешканцями, цікавились їхньою думкою.

Я вважаю, що дуже добре, що цього року ми уже почнемо реконструкцію і, сподіваюсь, зможемо додавати ще певні кошти із бюджету. І вже після того, як будуть проведені всі тендерні процедури і матимемо підрядника, то будемо розуміти, який об'єм роботи зможемо виконати вже цього року», - зазначила Уляна Пак.

Зустріч відбудеться у четвер 01.02.2018 року о 18:30 год.
Місце зустрічі : актова зала СЗШ №18.

Джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: