Львівська юстиція має нового керівника

1432644779
Фото: OGO.ua

Територіальне відділення юстиції у Львівській області очолила Іванна Смачило. Раніше чиновниця було керівником юстиції у Рівному.

«Друзі! Від сьогодні працюю у Львівській юстиції начальником. Люблю Рівне, люблю Львів, люблю Україну. Дякую колективу Рівненської юстиції за гарну роботу і підтримку. Дякую Львівській юстиції за теплий і людський прийом. Все буде добре! Працюємо далі!» – написала Іванна Смачило на своїй сторінці у Фейсбук.

На цей допис відреагував колишній керівник Львівської юстиції  Ярослав Жукровський, він написав: «Тішусь, що до моменту мого поновлення на посаді львівська юстиція буде у повній безпеці!»

Нагадаємо, Ярослава Жукровського було звільнено 28 грудня. Він заявив, що збирається оскаржити рішення Мін’юсту у суді, а причина звільнення екс-очільнику невідома.

«28 грудня був підписаний наказ про моє звільнення. 29 грудня приїхали три особи з Міністерства юстиції України для того, щоб  мені вручити цей наказ. Мені дивно, чому мене не викликали, не сказали, що я щось не так роблю, і не сказали писати заяву на звільнення.

Мене звільнено з посади керівника Головного територіального управління юстиції у Львівській області. Зараз я ознайомлюся з наказом і сьогодні ж подам відповідні позови. Я впевнений, що виграю цю справу. Я вважаю, що моє звільнення є незаконним та необгрунтованим», – сказав тоді Ярослав Жукровський.

Додамо, що на посаді керівника Рівненської юстиції Іванна Смачило перебувала з травня 2015-го року після перемоги у відкритому конкурсі Міністерства юстиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: