На Львівщині керівника підприємства підозрюють у привласненні 300 тисяч бюджетних коштів

27545315_2112243335675047_3362412769915156890_n

Фірма, яку він очолює, отримавши близько 300 тисяч гривень, так і не надала послуги, обумовлені в підписаних договорах.

Слідчі Миколаївського відділу поліції викрили факт розкрадання коштів місцевого бюджету, призначених для виготовлення технічної документації не землю. Сума збитків склала майже 300 тисяч гривень, інформує прес-служба поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, одна із сільських рад Львівщини та приватне підприємство уклали три договори щодо підготовки технічної документації на земельні ділянки. Відповідно до них фірма зобов’язувалась виготовити план території, яка підлягає паюванню, проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, а також встановлення їх меж на місцевості.

В подальшому на підставі затверджених актів виконаних робіт, приватному підприємству були перераховані кошти місцевого бюджету на загальну суму у 296,1 тисяч гривень. Однак, як з’ясувалося, зазначені послуги фактично надані не були, технічну документацію для подальшого використання у відведенні земельних ділянок сільрада так і не отримала.

Генеральному директору приватного підприємства повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.1 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 2,4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Статтями передбачене покарання включно до позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: