Стало відомо, коли у Львові почнуть будувати сміттєпереробний комплекс

29618-1_large

За словами керівника ЛКП «Зелене місто», будівництво може розпочатися вже влітку цього року.

Про це він заявив під час прес-конференції 31 січня, інформує Дивись.info.

За словами Вадима Ноздрі, до кінця лютого оголосять перший етап тендеру на проектування та будівництво сміттєпереробного комплексу. До тендеру допустять лише світові компанії, які можуть забезпечити необхідний фінансовий об’єм.

«Перекваліфікацію ми плануємо розпочати  у другий-третій тиждень лютого. Це вже чітка дата. Після того, як всі будуть просіяні через технологічне сито, ми будемо готові до проведення другого етапу. Паралельно у лютому ми плануємо здійснити закупівлю послуг проектної організації, у тому числі звіт впливу на довкілля», — пояснив Вадим Ноздря.

Керівник комунального підприємства зазначив, що будівництво почнеться від  моменту отримання дозволу на виконання будівельних робіт і  після проходження державної експертизи. Це може статися десь всередині цього року.

На будівництво сміттєпереробного комплексу, за словами Вадима Ноздрі, потрібно близько двох років.

Нагадаємо, 25 січня під час чергової сесії ЛМР депутати затвердили ЛКП «Зелене місто» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та надання землі для будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: