Екс-міністр екології Злочевський повернувся в Україну — ЗМІ

107328

Рік тому Генпрокуратура закрила всі справи проти компанії Злочевського Burisma. До цього Печерський суд зняв його з розшуку. 

Колишній міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський повернувся в Україну, повідомляє видання «Економічна правда» з посиланням на джерела на ринку.

«Приїхав до Києва на днях. Уже провів кілька зустрічей», - повідомило джерело.

Злочевський обіймав посаду міністра екології в часи Януковича з липня 2010 року до квітня 2012 року. Наприкінці 2014 року Злочевський залишив Україну, а на початку 2015 року стало відомо, що Генпрокуратура оголосила його в розшук за підозрою в незаконному збагаченні.

У вересні 2016 року Печерський районний суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру України зняти з розшуку Злочевського.

У січні 2017 року компанія Burisma заявила про закриття всіх справ в Україні щодо групи і її президента Миколи Злочевського.

Компанія Burisma в ході слідства оплатила донараховані фіскальними органами України 180 млн грн податків, від сплати яких вона раніше ухилилася, а також штрафні санкції.

Burisma Holdings, що володіє контрольним пакетом ТОВ «Куб-Газ», українськими видобувними компаніями «Еско-Північ», «Парі», "Перша українська нафтогазова компанія» і «Алдеа». Усього компанія володіє і розробляє 20 ліцензій на видобуток вуглеводнів в Україні, і 99% видобутку припадає на природний газ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: