На Львівщині протягом доби рятувальники п’ять разів виїжджали на гасіння трави

горит_1
Фото ілюстративне

Тільки за минулу добу рятувальники Львівської області отримали п’ять викликів через пожежі на відкритій території.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

31 січня, о 18:35 год., виникла пожежа в с. Угерсько Стрийського району на відкритій території . В результаті пожежі вогнем знищено траву і чагарник окремими осередками на площі 250 кв м. О 20:15 год., силами ДПРЧ м. Стрия, пожежу було ліквідовано.

31 січня, о 22:00 год., виникла пожежа на відкритій території від с. Хлопчиці в напрямку с. Луки Самбірського району. В результаті пожежі вогнем знищено траву і чагарник на площі 14 тис. кв м. Силами  3 ДПРЧ м. Самбір, с.Рудки та с. Новокалинівка пожежу було ліквідовано.

31 січня, о 20:20 год., виникла пожежа на відкритій території с. Великий Любінь Городоцького району. В результаті пожежі вогнем знищено траву та чагарник на площі 400 кв м. Силами ДПРЧ с. Великий Любінь пожежу було ліквідовано.

31 січня, о 23:34 год., виникла пожежа на відкритій території с. Рогізно Жидачівського району. В результаті пожежі вогнем знищено траву та чагарник на площі 200 кв м. Силами ДПРЧ м. Жидачів пожежу було ліквідовано.

31 січня, о 23:52 год., виникла пожежа на відкритій території м. Миколаїв. В результаті пожежі вогнем знищено траву та чагарник на площі 200 кв м. Силами ДПРЧ м. Миколаїв, пожежу було ліквідовано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: