Нардепа Пинзеника суд зобов’язав спростувати неправду про ЦПК

1000x560_ajym0d5mmxeaktz4aloi
Павло Пинзеник

Нардеп від «Народного фронту» Павло Пинзеник зобов'язаний публічно спростувати недостовірну інформацію про Центр протидії корупції, озвучену ним на брифінгу 23 травня 2017 року.

Таке рішення виніс Апеляційний суд 30 січня, повідомляє УП з посиланням на ЦПК.

«Депутату Пинзенику доведеться не тільки публічно спростувати брехню про ЦПК, а й сплатити судовий збір в розмірі 16 тисяч гривень. А ще ми очікуємо закриття кримінального провадження проти нас, яке якраз і порушили на основі заяв нардепа», - йдеться в повідомленні ЦПК.

Згідно з рішенням суду, заяви Пинзеника про відмивання коштів членами ЦПК, визнані «недостовірними та такими, що порочать ділову репутацію організації», а також такими, що порочать честь і гідність Віталія Шабуніна як керівника ГО «Центр протидії корупції», Олександри Устінової та Дарини Каленюк.

«Зобов'язати Пинзеника Павла протягом одного місяця з дня набрання законної сили рішення суду спростувати недостовірну інформацію шляхом оголошення в ефірі парламентського телеканалу «Рада» у програмі «Брифінги» резолютивної частини Рішення суду», - йдеться в тексті постанови суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: