Російський суд відмовив Павлові Грибу в апеляції

23222729__large

Російський суд відмовив в апеляції щодо запобіжного засобу у вигляді тримання під вартою для українця Павла Гриба, який утримується у Краснодарському СІЗО.

Про це «Українській правді» повідомила сестра хлопця Ольга Гриб.

«Сьогодні, 1 лютого, в порушення всіх термінів, відбулось засідання Краснодарського крайового суду з розгляду апеляції на запобіжний спосіб щодо утримання Павла. Адвокат про судове засідання дізнався випадково за добу», – сказала Ольга Гриб.

За її словами, це було зроблено з метою, щоб батьки не встигли приїхати на засідання суду.

«За інформацією адвоката, у Павла дуже виснажений вигляд, постійні скарги на біль у шлунку і животі. Загальний депресивний стан, як наслідок посилення психологічного тиску з боку слідства і адміністрації СІЗО», – повідомила сестра утримуваного.

Вона додала, що у її брата немає ні ліків, ні мінімального дієтичного харчування, якого потребує його стан здоров’я.

«Внутрішня кровотеча може відкритись у будь-який час. Фахових медичних спеціалістів по хворобі Павла у Краснодарі нема. Надати медичну допомогу ніхто не зможе», – сказала Ольга Гриб.

Вона впевнена, що кожен день у СІЗО може бути останнім для її брата.

Нагадаємо, 19-річний українець Павло Гриб зник на території Білорусі ще 24 серпня. Лише через 14 днів ФСБ Росії надало українським дипломатам інформацію, що він у СІЗО у Краснодарі. Його затримали за звинуваченням за статтею «про тероризм».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: