Двом поліцейським, які підозрюють у хабарництві, обрали запобіжний захід

5-2

Двом оперуповноваженим кримінальної поліції Залізничиного ВП суд обрав запобіжний захід – 60 днів тримання під вартою або застава 140 та 105 тисяч гривень.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив військовий прокурор Олег Сенюк.

«Обрання запобіжного заходу – це ще не завершення. Попереду – клопітка робота, слідство і, звісно, скерування к/п до суду. Але на даному етапі – це також хороший результат. При чому, що затриманим корупціонерам – оперуповноваженому відділу кримінальної поліції Залізничного відділу поліції ГУ Нацполіції у Львівській області та його спільнику оперуповноваженому цього ж відділу обрано судом 60 діб тримання під вартою. І як альтернативу, Галицький райсуд м. Львова визначив їм 140 тис грн та 105 тис грн застави відповідно», – написав Олег Сенюк.

Він додав, що крім того, вчора, 1 лютого, суд відсторонив вказаних правоохоронців від займаних посад.

Нагадаємо, 27 січня 40-річний майор поліції та 32-річний капітан поліції погоріли на неодноразовому здирництві. У матері підозрюваного чоловіки вимагали 1700 доларів США хабара, аби не скеровувати матеріали для реєстрації кримінального провадження відносно її сина за ст. 190 КК України. І ще – 4000 гривень, за які обіцяли мешканцю Львівщини не притягувати його до кримінальної відповідальності за ст. 185 КК України.

Їм загрожує до 10 років позбавлення волі і конфіскація майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: