Українська тенісистка Костюк вийшла у фінал турніру ITF в Австралії

278229_bigpicture

Українська тенісистка, 15-річна Марта Костюк вдруге в кар'єрі змогла впевнено дістатися вирішального матчу турніру серії ITF в Берні.

Марта Костюк здобула перемогу в півфінальному матчі проти австралійки Зої Хайвс на турнірі в Берні і вийшла у фінал.

У стартовому сеті українка програла три гейми на своїй подачі, зробивши один брейк, і дозволила суперниці повести 5:1. Потім Костюк виграла три гейми поспіль, але відігратися все ж не зуміла.

Уже в другій партії Марта заволоділа ініціативою і двічі взяла подачу австралійки в третьому і п'ятому геймах, при цьому жодного разу не дала їй наблизитися до брейк-поїнта на своїй подачі.

На початку вирішального сету Костюк упустила п'ять брейк-поїнтів, а потім тільки з третьої спроби змогла взяти свою подачу. Але після цього Марта виграла чотири гейми поспіль, двічі взявши подачу Хайвс, і на своїй подачі впевнено завершила зустріч.

Суперницею 15-річної тенісистки в фіналі стане перша ракетка турніру Вікторія Голубич зі Швейцарії, котра займає в рейтингу WTA 106-у позицію.

Даний фінал буде для киянки другим на турнірах ITF Pro Circuit. У травні минулого рік Марта виграла турнір в угорському Дунакесі.

Марта Костюк (Україна, JE) - Зої Хайвс (Австралія, WC) 4:6, 6:2, 6:2

Раніше стало відомо, що Костюк виступить в ролі першої ракетки України в матчі Кубка Федерації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: