У 2017 році на Львівщині реалізували понад 60 молодіжних проектів

бер
фото: ЛОДА

У межах обласної програми «Молодь  Львівщини» у 2017 році реалізували 61 молодіжний проект, передає прес-служба ЛОДА.

Про це розповіла 2 лютого,  під час звіту т.в.о директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Ольга Березюк.

«Ключовим є обласний молодіжний проект «Ідея змінює країну». Нам вдалось залучити велику кількість молоді, здійснили 10 поїздок, охопили 40 населених пунктів та провели понад 100 тренінгів у районах області», – зазначила Ольга Березюк.

За її словами, організували молодіжний фестиваль «Зашків 2017», міжнародний візит «Tripsforaction», зустріч «Галицький авангард 2017», волонтерський табір «Help&Study» тощо.

Окрім заходів в рамках програми «Молодь Львівщини», департаментом спільно з Міністерством молоді та спорту України реалізовано 4 заходи у Львівській області і залучено 15300 осіб.

Також у  Молодіжному центрі в  2017  році провели  334 заходи. Зокрема, це “Школа журналістики”, воркшоп з проектного менеджменту Proektoroom тощо.

«Щодо програми «Молодь Львівщини» у 2018 році, то у пріоритеті - національно-патріотичне виховання, ми проведемо великий табір «Джура», фестиваль «Зашків” плануємо організувати більш масштабним, в  інформаційному просторі – організація виїзних виставок,  низка урочистих заходів з нагоди відзначення 100-річчя ЗУНР та інших важливих дат», - наголосила Ольга Березюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: