Українці мешкатимуть в Олімпійському селищі поруч з італійцями, австралійцями і словаками

4a128faae1832b1718c250828e0a89be_main

Серце Олімпійських ігор-2018 – Олімпійське селище поступово отримує все нових і нових мешканців.

На ХХІІІ зимових Олімпійських іграх атлети розміщатимуться у двох селищах, розташованих як у прибережному, так і гірському кластерах, повідомляє офіційний сайт НОК України.

В прибережному проживатимуть спортсмени і персонал, які представляють види спорту, що змагаються на льоду, всі інші розмістяться у гірському.

З кожним днем збільшується кількість атлетів-олімпійців та офіційних осіб, які мешкають в Олімпійських селищах. Водночас, країни-учасниці прагнуть максимально представити себе, прикрашаючи свої домівки національними символами. Звісно, не виключенням є і Україна – на будинку нашої Олімпійської команди в Селищі Пхьончхану яскраво майорять національні прапори.

В шістнадцятиповерховому будинку українська команда займає чотири поверхи – з п’ятого по восьмий. Учасники Ігор-2018 проживають у двомісних номерах блочної системи.

Сусідами нашої команди є олімпійці з Італії, Австралії і Словаччини.

Нагадаємо, що вчора, 2 лютого, в Олімпійське селище вже заселились наша збірна з санного спорту, чоловіча команда з біатлону й представниця фристайлу (могул) Тетяна Петрова. Сьогодні до них приєднались жіноча біатлонна команда та збірна з лижних гонок, які прибули з завершальних тренувальних зборів із Казахстану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: