Боксер Хижняк виголосив у Сочі на церемонії нагородження промову українською мово

921834

Відомий український боксер, 22-річний полтавець Олександр Хижняк, якого Міжнародна асоціація аматорського боксу (AIBA) визнала кращим боксером 2017 року, виступив на церемонії нагородження, яка проходила в російському Сочі, з промовою українською мовою.

Відомий український боксер, 22-річний полтавець Олександр Хижняк, якого Міжнародна асоціація аматорського боксу (AIBA) визнала кращим боксером 2017 року, виступив на церемонії нагородження, яка проходила в російському Сочі, з промовою українською мовою, передає ЛІГА.net.

Відеозапис виступу опублікувала Українська федерація боксу.

Незважаючи на те, що боксера оголошували російською, вийшовши на сцену, він почав виступ рідною мовою.

Хижняк заявив, що гордий представляти свою країну на міжнародній арені і висловив слова подяки своєму батькові, наставнику, федерації боксу України і її президенту за підтримку.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=115&v=GCRgNjR82aM

Варто відзначити, що в коментарях до відео на каналі YouTube користувачі захопилися вчинком боксера, зазначивши, що можуть спортсмени добре говорити, коли хочуть.

Як уже повідомлялося раніше, Міжнародна асоціація аматорського боксу (AIBA) визнала українського чемпіона світу і Європи Олександра Хижняка кращим боксером світу незалежно від вагових категорій в 2017 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: