У Києві закінчився мітинг Саакашвілі, частина учасників поїхала до Порошенка

2017-10-11-15-48-27253752

Мітинг за участю лідера РНС Міхеїла Саакашвілі у центрі Києва завершився, частина учасників вирушила автопробігом до маєтку президента Петра Порошенка у смт.Козин.

Мітинг за участю лідера РНС Міхеїла Саакашвілі у центрі Києва завершився, частина учасників вирушила автопробігом до маєтку президента Петра Порошенка у смт.Козин, передає УП.

Як заявив зі сцени на Європейській площі нардеп Юрій Дерев'янко, учасники мають намір провести наступну акцію 18 лютого. При цьому президента України закликали «прийти в цей день на Майдан і заявити про свою відставку».

Наразі учасники автопробігу їдуть Столичним шоссе у напрямку Козина під націоналістичні пісні, проголошуючи «Ми вимагаємо відставки президента».

Як відомо, раніше Міхеїл Саакашвілі заявив, що 18 лютого на черговому мітингу оприлюднить список кандидатів на правлячі посади в українській владі.

«Ми опублікуємо фотографії будинків та адреси депутатів, які повинні голосувати за відставку Порошенка. Ми поїдемо до них додому і розповімо, чого ми від них хочемо», - заявив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: