У Львові хуліган запропонував хабар патрульному, аби не платити 85 гривень штрафу

0154

За надання неправомірної вигоди патрульному, чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

Вчора близько опівночі до патрульних, які регулювали рух на місці падіння дерева на дорозі, що веде у Винники, під’їхав водій і повідомив про бійку між трьома чоловіками, про це йдеться на Facebook-сторінці Патрульної поліції Львова.

Інспектори припинили конфлікт, однак потерпілий відмовився від будь-яких претензій. Оскільки двоє нападників були у стані алкогольного сп’яніння і поводилися агресивно, їх доставили у Личаківський відділ поліції для встановлення особи та складання адмінматеріалів за появу у нетверезому стані в громадських місцях.

Особи постійно називали вигадані імена, однак патрульним вдалося встановити справжні. Коли 23-річний львів’янин зрозумів, що відповідальності не вдасться уникнути, вирішив написати заяву про неправомірні дії, на його думку, працівників патрульної поліції щодо нього. А за кілька хвилин попросив повернути його заяву для ознайомлення. Черговий зробив ксерокопію і передав порушнику заяву. Чоловік за лічені хвилини повернув у складеному вигляді листок зі словами «Це Вам!». Раптом із заяви вилетіла купюра номіналом 20 доларів США. На місце події одразу викликали слідчих. Дану купюру вилучили.

Тепер чоловікові окрім штрафу 85 гривень за адмінправопорушення, може загрожувати кримінальна відповідальність за ст.369 ККУ (Стаття 369. Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: