З’явився трейлер нового українського фільму «Легенда Карпат»

23113_w_647

У мережі вже з'явився трейлер вітчизняного історичного екшна «Легенда Карпат», в якому зіграли співачка Марія Яремчук і Валерій Харчишин – соліст групи «Друга Ріка».

У мережі вже з'явився трейлер вітчизняного історичного екшна «Легенда Карпат», в якому зіграли співачка Марія Яремчук і Валерій Харчишин – соліст групи «Друга Ріка», пише Сьогодні.ua.

Також стало відомо, що фільм виходить на широкі екрани 29 березня 2018 року. У кадрі артисти майстерно втілили образи відважного карпатського ватажка Олекси Довбуша та його коханої Марічки Дзвінки, відмінно зігравши «роман».

Олекса Довбуш - героїчний карпатський ватажок, людина-легенда поза законом з відмінними бойовими навичками і даром передбачати майбутнє. Маленьким хлопчиком він залишається сиротою після того, як місцевий пан наказує вбити його матір. Провівши своє дитинство на засланні в горах, він повертається змужнілим воїном, щоб помститися за смерть своєї матері. Олекса збирає послідовників, щоб почати хрестовий похід проти пана, але у долі інші плани на нього. Режисер та продюсер стрічки - Сергій Скобун. Продюсерський центр «Магнат-Медіа».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: