На Львівщині поліцейські врятували бабусю, на яку накинувся дворовий пес

1491381186169852850
Фото: ілюстративне. Джерело: Pikabu

Сьогодні, 6 лютого, близько 11.00 у Бориславське відділення поліції надійшла інформація від сусідів про те, що в одному з домогосподарств по вулиці Каденюка у Бориславі на літню жінку накинувся дворовий пес.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зазначається, що 94-річну мешканку Борислава госпіталізовано з численними кусаними ранами – зараз загрози її життю вже немає.

«На виклик негайно виїхала група реагування патрульної поліції. Прибувши на місце події, правоохоронці побачили собаку, завбільшки з німецького вівчара, котрий рвав зубами господиню та нікого не підпускав до себе. Сусіди, почувши крики, прибігли на допомогу бабусі, котра вже втрачала свідомість, проте не наважувались зайти на територію домогосподарства», - розповіли в поліції.

Також повідомили, що коли поліцейські зайшли на подвір’я, пес кинувся на них і вхопив одного за одяг – тоді правоохоронці прийняли рішення використати табельну зброю. Від отриманих поранень собака помер.

Медики, котрі приїхали на виклик, госпіталізували потерпілу з діагнозом «чисельні кусані рани кистей рук, передпліч, стегон, значна крововтрата». У травматологічному відділення лікарі зашили рани і зараз загрози життю пацієнтки немає.

«Встановлено, що 94-річна бабуся проживала разом зі своєю онукою, якої у цей час якраз не було вдома. Пес жив у домогосподарстві кілька років і поки що незрозуміло чому він накинувся на господиню. Тіло собаки скеровано на експертне дослідження, зокрема, ветеринари повинні встановити чи був у нього сказ», - розповів начальник Бориславського відділення поліції підполковник поліції Олександр Закутний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: