Суд у справі моторошної ДТП в Харкові: Зайцеву та Дронова посадили в «акваріум»

121947

У Харкові почалося підготовче засідання по суті справи про ДТП.

Сьогодні, 6 лютого, у Київському районному суді Харкова почалося підготовче засідання у справі щодо ДТП у Харкові, внаслідок якої загинули шестеро осіб.

Як передає кореспондент ТСН, обидва обвинувачуваних у справі – Олена Зайцева та Геннадій Дронов – присутні у залі. Вони разом перебувають у «акваріумі». Геннадій Дронов й досі носить корсет для шиї, який змушений носити внаслідок ушкоджень, отриманих в ДТП. Напередодні адвокат Дронова Сергій Перепелиця повідомив ТСН, що стан його підзахисного поступово покращується.

На процесі присутні семеро адвокатів з боку постраждалих і троє – з боку обвинувачуваних, Дронов має двох захисників. Також присутні родичі шістьох загиблих внаслідок аварії та шестеро травмованих.

Як повідомлялось напередодні, засідання було призначене несподівано як для захисників з обох сторін, так і для постраждалих. Оповіщено учасників про початок процесу було фактично за добу до початку розгляду.

Згідно обвинувального акту, який має у розпорядженні ТСН.ua, прокурори вважають обох водіїв винними у трагедії.

В обвинувальному акті будуть пом'якшувальні обставини для Зайцевої
стало пом'якшувальною обставиною у обвинувальному акті так само, як і часткова компенсація шкоди, яку родина Зайцевої відправила родинам постраждалих як «благодійну допомогу» без їхнього відома.

Як відомо, автоматизована система документообігу розподілила справу до компетенції судді Віктора Попраса, який днями зачитував вирок антимайданівцю «Топазу».  Раніше повідомлялося, що

Поліція закінчила розслідування щодо ДТП з шістьма загиблими у Харкові
поліція завершила досудове розслідування у справі жовтневої ДТП у Харкові, внаслідок якої загинули шестеро осіб. Адвокати обох водіїв підписали документи, що засвідчують їх ознайомлення з матеріалами провадження. Підозрювані Олена Зайцева та Геннадій Дронов на час слідства

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: