У ДТП загинув колишній голова Миколаївської облради

dd37c4c-img-50b06d391e2dc50ce422923588b1d617-v

У дорожньо-транспортній пригоді загинув колишній голова і багаторічний депутат Миколаївської обласної ради Володимир Луста.

Про це повідомив 6 лютого у Facebook голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко, пише УП.

«Висловлюю щирі співчуття з приводу трагічної загибелі депутата Миколаївської обласної ради декількох скликань, в минулому - голови облради Володимира Вікторовича Лусти», - пише губернатор.

За словами Савченка, в найскладніші часи для країни та області, у 2014-му, Луста «взяв на себе відповідальність і виконував обов’язки голови облдержадміністрації - тримав на контролі усі питання життедіяльності регіону. Для Миколаївщини - він дійсно історична постать з великої літери».

«Пам’ятаймо - на жаль, дорога не вибачає помилок», - резюмує очільник ОДА.

За даними поліції, ДТП сталося 6 лютого близько 07:00 на автодорозі Калинівка - Снігурівка - Березнегувате, біля села Партизанське Вітовського району.

Попередньо встановлено, що внаслідок зіткнення вантажного автомобіля КамАЗ з причепом та позашляховика Toyota Land Cruiser сталось займання автомобілів.

Водій та пасажир, 33-х та 57-ми років (Луста та його водій), що знаходились у позашляховику, загинули на місці події, водій вантажівки з отриманими тілесними ушкодженнями у важкому стані госпіталізований.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: