З України вислали злодія у законі

fb187352fbfc20a07d3f17fa580ab0d5

Співробітники правоохоронних органів у Києві затримали на проспекті Глушкова громадянина Грузії, «злодія в законі» на прізвисько «Гега Озургетський» і видворили його з України із забороною в'їзду на три роки.

Співробітники правоохоронних органів у Києві затримали на проспекті Глушкова громадянина Грузії, злодія в законі на прізвисько Гега Озургетський і видворили його з України із забороною в'їзду на три роки.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції.

«Він - 42-річний уродженець Грузії, проживає в Греції, де його «коронували» в 2014 році. На територію України приїхав у 2017 році в Одесу, незабаром перебрався в столицю. До речі, паспорт громадянина України йому видали в грудні 2013 року в місті Луганськ, тому ми перевіряємо цю інформацію», - заявив начальник ГУ Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

Крім того, оперативники дізналися, що Гега Озургетський мав намір встановити і розширювати свій вплив на кримінальні процеси в регіонах, об'єднувати діяльність окремих організованих груп для посилення їх злочинної діяльності, виконувати загальні організаційно-розпорядчі функції з організації їх діяльності.

Також в його плани входило проведення та безпосередня участь у кримінальних «сходках» «керівників» злочинного світу для вирішення основних питань щодо перерозподілу сфер впливу.

У поліції додали, що Гега Озургетський намагався залучити до протиправної діяльності якомога більше молоді, щоб зберегти і розвивати кримінальні традиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: