У Львові чоловік привласнив майно підприємства вартістю 10 мільйонів гривень

D5nEtT5JrmxqAfoVCd9D.r695x430

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно мешканця Львівщини, який обвинувачується у підробці документів і заволодінні майном підприємства.

Про це повідомили  прокуратурі Львівської області.

Як було встановлено, зловмисник у квітні-червні 2016 року, підробляв офіційні документи, які видаються та посвідчуються підприємством, а також надають права для їх використання.

Зокрема, зазначені документи чоловік подав державному реєстратору та на їх підставі були внесені зміни до установчих документів юридичної особи – Товариства з обмеженою відповідальністю.

У подальшому, з метою незаконного відчуження майна Товариства з обмеженою відповідальністю обвинувачений подав підроблені документи одному із приватних нотаріусів Львівського нотаріального округу.

Таким чином, вказаний чоловік протиправно заволодів нежитловим приміщенням площею майже 350 м кв, вартістю близько 10 млн грн.

Зазначимо, що за клопотанням прокуратури на вказане приміщення накладено арешт, завдяки чому завдані збитки підприємству відшкодовано.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Шевченківського районного суду м. Львова для розгляду по суті.

За вчинене обвинуваченому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: