Західний експертно-технічний центр Держпраці запрошує будівельників до співпраці

reestacio
Фото ілюстративне

Державне підприємство «ЗЕТЦ» акредитоване та здійснює державну реєстрацію об’єктів нерухомого майна, а також юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань по всій Львівській області.

*промоція

Державне підприємство «ЗЕТЦ» запрошує до співпраці керівників будівельних компаній Львівщини на взаємовигідних умовах. Переваги роботи із «ЗЕТЦ» – найнижчі на даному ринку послуг ціни, оперативне прийняття рішень без черг та зволікань, робота під ключ.

Крім цього, підприємство надає послуги в частині інвентаризації об’єктів нерухомого майна та виготовлення технічних паспортів на об’єкти нерухомого майна.

Відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» та Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», одним із суб’єктів державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, а також одним із суб’єктів, які здійснюють повноваження у сфері державної реєстрації прав є акредитовані суб’єкти.

Так, Згідно з наказом Міністерства юстиції України від 12.04.2016 №1089/5 Державне підприємство «Західний експертно-технічний центр Держпраці» акредитоване та здійснює державну реєстрацію об’єктів нерухомого майна, а також юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань по всій Львівській області.

Детальніше на сайті: http://www.zetc.lviv.ua/

Адреса: 79037, м. Львів-37, вул. Б.Хмельницького,233А, (032) 293-12-01, (032) 293-09-05, (032) 293-22-60

Графік роботи: Пн-Чт: 8:30-17:15. Пт:8:30-16:00

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: