На Сихові закрили на перевірку піцерію, в якій отруїлися львів'яни

4c714640-4a3d-4e4a-9e26-8cb0621a987a

Результати санітарної перевірки в піцерії будуть за кілька днів.

Вчора, 7 лютого Держпродспоживслужба закрила піцерію, що розташована  у торгівельному центрі на Сихові, на санітарну перевірку.

Нагадаємо, 6 лютого були госпіталізовані - львів’яни, троє дорослих віком 29, 34 та 42 роки, а також двоє дітей віком 4 та 5 років. За словами потерпілих, 4 лютого вони їли піцу в одній з піцерій, розташованій у торгівельному центрі на Сихові. Наступного дня усі відчули перші симптоми отруєння, а  вранці 6 лютого, коли їх стан погіршився, звернулись за допомогою до медиків та були госпіталізовані.

Як повідомила Zaxid.net директорка закладу, у неділю в піцерії побувало близько 500 людей. Із них лише п'ятеро потрапили до лікарні. Їжу вони забрали з собою в поліетиленових пакетах ‒ це підтверджує відео із камер спостереження.

«Їм запропонували коробочку для піци, таку паперову, як має бути, вони відмовилися. Сказали, що їм це непотрібно, вони заберуть поліетиленові пакети. Де вони везли ту піцу ‒ чи в машині, чи в маршрутці, де вони потім її зберігали, ми не знаємо і не можемо за неї відповідати», ‒ розповідає Ілона Гладун, директорка закладу.

 

Додамо, що за цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження — порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: