До Львова приїхали експерти з Німеччини, щоб допомогти реалізувати проект «Зелений район»

fraiburh-ee021659be1e696f77dce5786165538c
Фото: ЛМР

У Львові з робочим візитом перебувають німецькі експерти з міста Фрайбург, які обстежують об’єкти у Рясному для реалізації проекту «Зелений район».

Під час зустрічі обговорили перші кроки до реалізації проекту та дедлайни, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Минулого року було започатковано співпрацю з німецьким містом Фрайбург, зокрема по проекту «Зелений район». У межах цього проекту плануємо реалізувати ряд проектів по енергоефективності, покращенню освітлення тощо. Так як це перший візит наших німецьких колег цьогоріч, то ми обговорили перші кроки до реалізації цього проекту та дедлайни», - зазначив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Зараз триває обговорення спільного проекту «Район зелених технологій» з німецькими експертами з міста Фрайбург. У межах цього проекту планується впровадження енергоефективних технологій у районі Рясне, зокрема впровадження поквартирного обліку тепла в ОСББ, облаштування LED-освітлення громадських просторів, реалізацію проекту по енергоефективності школи. Експерти з Фрайбурга обстежили об’єкти для прийняття рішень щодо переліку завдань до виконання», - зазначив керівник ресурсного центру ОСББ Сергій Солтис.

Нагадаємо, у жовтні 2016 року представники Львівської міської ради зустрілися з керівництвом міжнародного департаменту міської ради Фрайбурга, який є одним із найбільш енергоефективних та озеленених міст Німеччини. Саме тоді вперше виникла ідея проекту «Зелений район». У рамках його реалізації Львів застосовує концепцію досвіду міста-партнера. До проекту залучені мешканці району, громадські активісти та місцева влада.

Концепція, яку розроблять та реалізують на прикладі однієї вулиці, мають намір застосувати в майбутньому й у інших районах міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: