Подружжю волонтерів з «Госпітальєрів» поставили страшні діагнози: вони потребують допомоги

1

Подружжю Морозів, волонтерам з медичного батальйону «Госпітальєри», поставили діагноз – онкологія. У Сергія виявили гліобластому, а в його дружини – меланому.  Вони дуже потребують допомоги.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила засновниця «Госпітальєрів» Яна Зінкевич.

«Захворіло подружжя наших добровольців, людей які займаються війною з зими 2014-15рр. Друг Фрост, парамедик-доброволець «Госпітальєрів», військовий капелан, інструктор нашого вишкільного центру – Сергій Мороз та його дружина волонтер-госпітальєр Фрау Фрост, Тетяна Мороз, яка одразу після того, як її чоловік пішов на війну, почала не лишень сама тягнути двох діток, а й допомагати, збирати, передавати, взявши на себе не легку ношу волонтерства та забезпечення наших груп на передовій», – написала Яна Зінкевич.

Обом поставили страшні діагнози – онкологія.

«У Сергія – 4 стадія гліобластоми (пухлина мозку), два тижні тому провели складну термінову операцію з видалення пухлини в лікарні Мечникова, м.Дніпро. Потрібні декілька курсів хіміотерапії та променевої терапії, надіємось та молимось за те, щоб пухлина не повернулась. І ми маємо шанс!

У Тетяни – 2 стадія меланоми, але з великою злоякістністю. Пухлину видалили та також є надія, що вона не повернеться. Зараз Таня повинна приймати імуностимулятори протягом 50 тижнів», – додала госпітальєрка.

Це те, що уже прогнозовано на найближчий час, зазначила Яна.

«Це прекрасні та дорогі мені люди, які поклали своє здоров‘я на цю війну. Вони разом, витримали негаразди, всі складнощі війни, допомогли не одній сотні людей, і зараз самі потребують нашої з вами допомоги! Ми не можемо їх втратити! Вони повинні бачити одруження своїх двох прекрасних синів та народження внуків! Вони хрещені батьки моєї Богданки, та повинні бути зі мною перед її весільним вівтарем за 20 років! Як колись ці люди стали на захист вас, станьте ви на захист їхнього здоров‘я та врятуйте їхнє життя та їхню сім‘ю! Я не вмію говорити гарних слів, але надіюсь сказаного вистачить, аби достукатись до вашого серця!» – написала Яна Зінкевич.

Лікування волонтерів є дуже дороговартісним!Допомогти можна за цим реквізитами:

5168 7422 0370 6431 Тетяна Мороз

Дані:

Мороз Сергій Васильович

Мороз Тетяна Євгеніївна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: