У «Вікні життя» у Львові залишили дитину

1448715

У «Вікно життя», яке Львівській міській дитячій клінічній лікарні на вул. Пилипа Орлика, у п'ятницю, 9 лютого, принесли новонароджену дівчинку.

У «Вікно життя», яке Львівській міській дитячій клінічній лікарні на вул. Пилипа Орлика, у п'ятницю, 9 лютого, принесли новонароджену дитину. Стан дитини задовільний, пише Zaxid.net.

Першим про те, що у «Вікно життя» принесли дитину, на Facebook повідомив співробітник поліції Ігор Зінкевич. За його інформацією, дитину принесли о 16:30.

Цю інформацію підтвердив і головний лікар Львівської міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.

«Справді, нам у вікно життя принесли дитину. Вдячний тій жінці, що не викинула немовля на смітник, як це часто роблять. Це дівчинка. На вигляд здорова і її стан задовільний. По стану видно, що дитина народжена близько чотирьох днів тому. Цікаво, що, судячи зі стану пуповини, дитину народжували у пологовому», – сказав Дмитро Квіт.

За його словами, якийсь час дівчинка побуде у лікарні під наглядом лікарів. А вже після цього вирішать, куди її відправити.

Нагадаємо, «Вікно життя» у Львівській комунальній дитячій лікарні запрацювало у березні минулого року. Ним користуються батьки, які хочуть анонімно відмовитись від дитини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: